atlasicon

Atlas otkriva svet, a Atlas Concorde svet keramike.

Atlas Concorde je globalni partner u međunarodnom dizajnu zahvaljujući vrhunskim keramičkim rešenjima koja su inovativna kako u stilu tako i u tehnologiji. Širok asortiman porcelanskih površina za enterijere, eksterijere i keramičkih ukrasnih pločica zadovoljavaju sve potrebe dizajnera i krajnjih korisnika širom sveta.

Atlas Concorde

Najveće dostignuće je sledeće.

Dizajnerski stav
Snažan afinitet između Atlas Concorde-a i sveta međunarodnog dizajna i arhitekture ogleda se u katalogu vrhunskih porcelanskih površina za svaku vrstu tehničke i stilske primene podnih i zidnih pločica u javnim, komercijalnim i ugostiteljskim zgradama. Nudimo originalna keramička rešenja za sve prostore, crpeći inspiraciju iz mermera, prirodnog kamena, betona i drveta, kao i konsultantske usluge po meri.
Trajna inovacija

Jedan od kamena temeljaca vizije Atlas Concorde-a je stalna težnja za izvrsnošću kako u procesu tako i u proizvodu, kako bi se kupcima i dizajnerima ponudio najkvalitetniji porcelanski kamen i keramičke pločice. Za ovo se koriste najmodernije tehnologije u potpuno automatizovanim i digitalizovanim objektima, kombinujući proizvodne performanse uz poštovanje životne sredine i bezbednosti radnika.

Otporan, svestran i autentičan

Atlas Plan je brend Atlas Concorde-a koji je specijalizovan za izradu keramičkih ploča velikih dimenzija. Tehničke performanse porcelanskih pločica spojene su sa sofisticiranim stilom koji je u stanju da doda prepoznatljiv dodir svakoj površini. Otporan, svestran i autentičan: ovo su karakteristike materijala koji Atlas Plan stvara.
Atlas Plan ploče velikih dimenzija su idealne za površine koje zahtevaju maksimalnu higijenu, snagu i estetski sklad. Širok raspon veličina i debljina omogućava korišćenje u stambenim kontekstima, kao što su kuhinja, dnevna soba, kupatilo i spavaća soba, i komercijalni prostori, kao što su hoteli, restorani, kancelarije i prodavnice

Vreme je na našoj strani.

Od 1969. godine Atlas Concorde se pozicionirao kao jedan od vodećih brendova u globalnom pejzažu keramičkih pločica. Kompanija je uvek bila idealan partner za kupce i dizajnere koji traže vrhunske porcelanske podne pločice i keramičke zidne pločice koje mogu da zadovolje svaki zahtev savremene arhitekture. Kontinuirane inovacije, tehnološka istraživanja, italijanski stil, međunarodni pogledi, društvena i ekološka odgovornost: to su vrednosti koje su uvek vodile ka najvećem dostignuću, sledećem.

Atlas otkriva svet, a Atlas Concorde svet keramike. Pošto smo svesni da i vi želite u potpunosti da upoznate taj svet, otvorili smo showroom u kome možete u potpunom miru i uz stručne konsultante da napravite svoj izbor.
Vaša poseta našem showroom-u zbog širokog asortimana proizvoda neće biti ekspresna, ali hoće espresna pošto ćemo Vas, u znak tople dobrodošlice, dočekati šoljicom jedinstvene italijanske „espreso“ kafe. Dođite i budite arhitekta naše uspešne saradnje.